Har du brug for forandring i dit liv?

Har du brug for forandring i dit liv?

Har du svært ved at holde motivationen oppe? Og er du rastløs? Føler du at du har brug for nogle forandringer i dit liv, du ikke som udgangspunkt kan sætte ord på. Så skal du læse med her. Vi kommer til at gennemgå hvorfor terapi er noget for dig og hvilke fordele der er ved sådant et forløb.

Ved Terapi i Højbjerg får du terapi i verdensklasse, der er skræddersyet specielt til dine oplevelser og behov. Terapi er unikt til dig der har brug for noget fred i hverdagen, som mister overblikket og synes at det at tage beslutninger kan virke uoverskueligt. Det er til dig der har nogle følelser af sorg eller endda vrede der ikke kan forklares af dig selv. Sidst men ikke mindst er det beregnet til dig der stiller dig selv spørgsmålet Hvem er jeg?. Det kan give dig guidelines og en forløsning for disse specifikke ting. Og du kan sidde hos en der blot giver dig sin professionelle mening uden nogensom helst fordømmelse af hverken dig eller dit liv.

Uanset hvordan du oplever dit liv og de problemer du føler at du skal have hjælp til at tackle er det DIN personlige oplevelse af det. Og det er dig som individ der sætter dagsordenen i terapi sessionerne. Der er forkel på mennesker og deres behov (også selvom deres egentlige formål med terapien skulle være den samme). Vi har alle vores unikke måde at tackle svære og hårde situationer, som bliver anerkendt her.

Du får med andre ord en vejleder, mentor og coach alt i en! Som støtter dig igennem hele processen, tager udfordringerne op sammen med dig, guider dig når du har beslutninger der skal tages, for at komme videre til næste skridt. Du får tildelt værktøjer der gør det lettere for dig at slippe de tanker der i hverdagen skaber problematikken. 

For at det ikke skal være løgn er det ovenikøbet en mulighed for dig at fortage dine terapi sessioner online. Dette kan være en fordel hvis man fx har en hverdag, hvor det kan være svært at få alting til at gå op i en højere enhed. Eller hvis man har en karriere der gør det umuligt at have en skemalagt terapi session i fysisk forstand. Med online sessionerne er det også muligt at gøre det om aftenen og man skaber et større frirum for dig selv. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at gå i gang lige med det samme!

7 Comments on “Har du brug for forandring i dit liv?

 1. Hullehøj Simplebalance.dk
  Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. 😉 Venligste hilsner. Victoria

 2. Hullehøj Simplebalance.dk
  Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv?
  Venligste hilsner fra, Marius

 3. Simplebalance.dk Godt gået, Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! 😛
  Valdemar

 4. Simplebalance.dk Fedt,
  Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? Rigtig god aften, Arthur

 5. Simplebalance.dk – Heej, Nu læste jeg lige “Har du brug for forandring i dit liv?” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. 🙂 Dbh, Mads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*