Få lækker massage og mere sundhed i livet

Få lækker massage og mere sundhed i livet

En rigtig god måde at få mere velvære ind i din dagligdag er ved at få noget massage. Du kan få din partner til at massere dig efter en lang arbejdsdag eller du kan købe en Massagepude og få massage præcis, når det passer dig. En massagestol kan være en lidt dyr investering, men til gengæld er du ikke afhængig af at andre skal massere dig eller afhængig af om massøren har tid og om du har råd til det. Hvis du til gengæld har råd til det, kan du få dig en afstressende massage, som går ind og løsner op for dine muskler og dit muskelvæv. Massagen går blandt andet ind og beroliger dig og dit nervesystem og er med til at forbedre din krops kredsløb. Det er med til at rense din krop og løse de spændinger, du har siddende i dine muskler og både det bløde og det dybe væv.

Derudover går massagen ind og regenerer din krop og støtter kroppens egne processer. Hvis du har spændinger og føler dig stresser går massagen ind og forløser dig. En afstressende massage er rigtig god hvis du har følt dig stresset i noget tid og føler dig presset, enten på arbejde eller derhjemme, eller begge steder, hvilket er meget normalt. Men det er også til dig, der bare gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra og har brug for noget tid for dig selv, hvor ingen stiller krav til dig og du bare kan ligge og nyde og tage imod. Det er meget normalt at de forskellige massører har nogle tidsintervaller, man kan booke sig ind på, som oftest er: 30 min., 60 min., 90 min. eller 120 min. Overvej hvad du har tid til og hvad du har bedst af.

En 30 min. massage er lidt kort, men hvis du ikke har tid til mere er det bedre end ingenting og godt for dig. Ellers er det altid en god idé med 60 min., hvor du virkelig får oplevelsen af at slappe helt af og nyde massagen. Du vil altid blive spurgt om, hvor du har ondt og hvor du har smerter inden massagen går i gang, således at massøren kan spore sig ind i dine smerter og symptomer og bedre kan hjælpe dig. Efter samtalen vil massøren langsomt begynde at massere dig og spørge ind til, hvad du synes om massagen og om trykket er for blødt eller for hårdt.

6 Comments on “Få lækker massage og mere sundhed i livet

  1. Hej med jer, – Simplebalance.dk
    Jeg er godt nok fan – det må jeg indrømme
    Venligste hilsner, Albert V.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*