Få lagt et fornuftigt træningsprogram

Få lagt et fornuftigt træningsprogram

Hvis du ikke har trænet længe eller gerne vil have et mål at gå efter, kan du med fordel få lagt et træningsprogram. Det kan også være at du har haft en skade og har brug for at træne op langsomt og korrekt for ikke at den springer op igen. Uanset den bagvedliggende årsag til at få lagt et træningsprogram er det fornuftig hvis du med din træning gerne vil flytte dig fra a til b. 

Hvem kan lægge et træningsprogram?

Der er flere muligheder for at få lagt et træningsprogram. Har du haft en stade eller er blevet opereret skal du typisk forbi en fysioteraput og har vil han eller hun lægge et program som du så skal følge. Træningsprogrammet skal enten laves hjemme eller i et fitnesscenter. Du vil så skulle tilbage til fysioteraputen til kontrol og han vil kunne se om du gør fremskidt eller om der skal justeres. 

En anden mulighed er at få en medarbejder i et fitnesscenter til at lægge et træningsprogram til dig som du så kan følge i en aftalt periode. Efterfølgende kan du så lave en ny aftale og få justeret det så du får nye udfordinger som passer til din form. 

En tredje løsning er at lave en aftale med en personlig træner og få ham eller hende til at lægge et træningsprogram til dig. Det minder meget om den mulighed som du kan få i et fitnesscenter men med den forskel at du ser den personlige træner oftere og han kan sikre at du følger programmet. Han kan også hurtigere justere programmet eller rette op på fejl. Det kan f.eks. være at du bruger en træningsmaskine forkert og derfor risikere at få en skade.

Find et træningsprogram på nettet

Hvis du ikke har lyst eller råd til at betale en person til at lave et træningsprogram til dig er det også muligt at finde flere eksempler på nettet. Her er det dog vigtigt at være opmærksom på at det er et generelt træningsprogram og ikke et der passer til dig. Det kan dog være et godt sted at starte og få en ide om det er en træningsform der fungere for en, inden man går ud og bruger penge på at få lagt et træningsprogram, der passer til en personligt.

5 Comments on “Få lagt et fornuftigt træningsprogram

  1. Hej, Simplebalance.dk
    Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte.
    De bedste hilsner, Aya F.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*