Sådan gør du din hverdag nemmere

Sådan gør du din hverdag nemmere

Indholdsfortegnelse

Simple Feast

Simple Feast er til dig der ønsker at gøre din hverdag lettere. Det er til dig der ikke har det største overskud til at komme hjem og lave mad efter en haktisk dag på arbejdet. Til dig der gerne vil prioritere din tid til andet end at stå i køkkenet ligeså snart du kommer hjem.

Simply Feast tilbyder dig klimavenlig mad hvilket for mange har en stor betydning. Du undgår altså plastik og flamingokasser samt at du udelukkende modtager mad lavet på økologiske råvarer. Udover dette er Simple Feast 100% vegetarisk og du får herved plantebaserede måltidskasser. 

Da der er fokus på planterig kost kan det være at du tænker at du kommer til at mangle noget i din krop. Men det skal du ikke være bange for når du køber hos Simple Feast. Her er alt hvad der kommer i måltidsboksene gennemtænkte og du kan være sikker på at få den næring du og din krop har brug for.

Fordele

Det er sjældent at man oplever noget som ikke både har fordele og ulemper og det er derfor også vigtigt at udpege begge dele for dig som kunde.

  • Som den første fordel er maden i dine måltidskasser stort set færdiglavet når du får den leveret og det kræver altså derfor ikke vitterligt meget for dig at få maden gjort klar til servering.
  • Udover dette er det muligt at købe måltidskasserne uden abonnement og du modtager altså kun den måltidskasse du bestiller. Samt at du undgår at skulle afmelde dig igen.
  • Som en sidste væsentlig fordel kan måltidskassen holde sig i 24 timer inden at den behøver at komme i køleskabet, og du skal derfor ikke nødvendigvis være hjemme for at tage i mod den.

Ulemper

  • En ulempe ved måltidskasserne fra Simple Feast kan være at der er nogen i familien eller husstanden som spiser kød. Hvis dette er tilfældet bliver det nødt til at blive tilkøbt ved siden af.
  • Udover dette leverer Simple Feast ikke mad til en enkelt person, hvilket betyder at med mindre man kan spise mad for to så kan single personer ikke benytte sig af måltidskasserne.
  • En sidste ulempe – som naturligvis ikke gælder for alle – kan være at Simple Feast kun leverer mad til 3 dage om ugen. Dette vil altså sige at man stadig selv skal stå for madlavningen de resterende 4 dage i ugen.

Hvis du kunne tænke dig at få lidt luft ind i din hverdag er du blot et enkelt klik fra at kunne få leveret mad fra maaltidskassen.com lige til døren.

6 Comments on “Sådan gør du din hverdag nemmere

  1. kære, Simplebalance.dk Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder? Venlig hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*