Guide til at finde den perfekte trampolin

Guide til at finde den perfekte trampolin

Indholdsfortegnelse

Vi kommer tættere og tættere på sommeren og dermed følger det gode vejr. Det betyder nogle fantastiske måneder hvor vi kan begynde at tilbringe meget af vores tid udendørs. Vi kan være sammen med vores venner og familier og vores børn kan underholde sig med hinanden udenfor. Dog kan du her få en vejledning til at vælge den perfekte udendørsaktivitet til dit barn og vennerne.

Trampolin

Der er uendeligt mange gode grunde til hvorfor du som forældre skal vælge at investere i en havetrampolin til dit barn eller dine børn. For det første er det førsteklasses underholding. Du vil ligesom dem elske at se dem springe rundt og hygge sig fuldt ud. Samtidig med det er det et fantastisk motions element. Du kan altså – helt uden at dine børn er opmærksomme på det – få dem til at dyrke mange timers motion. Et plus er at de slet ikke lægger mærke til at det er motion fordi det bare er indbegrebet af sjov og leg. Du får kombineret sjov med fysisk aktivitet, hvor deres puls kommer op, på en helt anden måde end du ellers ville kunne. Du kommer ikke til at skulle stå til ansvar for at prøve at få dem til at dyrke motion, ved eksempelvis at tage dem med ud at gå lange, kedelige ture eller sågar at løbe en tur.

Når man skal vælge

Det er desværre ikke alle der fokuserer lige meget på hvilken trampolin de skal vælge når det kommer til det. Trampoliner fås nemlig fra de helt billige i dit lokale supermarked til byggemarkedets dyrer modeller. Og i manges tilfælde kan det være svært at gennemskue hvorfor man skal ud og investere i de dyre når de billige jo ser helt igennem ok ud.

Dog er det ikke så ligetil som det lyder og der er rent faktisk en årsag til at nogle trampolin mærker er dyrere end andre. Det kommer sig i høj grad af sikkerheden. Det er ikke unormalt at man hører om ulykker der er sket i fobindelse med leg på en trampolin og disse ulykker kommer sig ofte af dårlig kvalitet af trampolin. Mange ulykker drejer sig nemlig om at fjedrene springer eller at sikkerheds nettet er ustabilt og du herved kan risikere at falde forkert.

Der er altså flere tanker bagved når der skal vælges en trampolin og du kan ved at gå ind på Licitationen.dk få en mere dybdegående vejledning til dit valg af trampolin. 

7 Comments on “Guide til at finde den perfekte trampolin

 1. Simplebalance.dk Godt gået, Nu læste jeg lige “Guide til at finde den perfekte trampolin” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej.
  Kærligst. Karl F.

 2. Simplebalance.dk – Kære, Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? Venligste hilsner, Ida

 3. Simplebalance.dk – Hullehøj, Faldt lige over jeres artikel: Guide til at finde den perfekte trampolin og jeg er virkelig fan. Kærligst

 4. Hejsa – Simplebalance.dk Glemte jer helt, men som altid god læsning – og jeg er tilbage 😉
  Venlig hilsen

 5. Hej Simplebalance.dk
  Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. 🙂 Pft., Konrad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*