Forår og sol betyder sundhed og helse

Forår og sol betyder sundhed og helse

Når temperaturen bliver lunere, solen viser sit smukke ansigt og strålerne varmer vores hud og hår, så begynder tankerne at gøre sig klar til sommerens komme. Og det betyder at vi bliver ekstra årvågne overfor den måde vi ser ud på og den måde, andre opfatter os på. Vores ansigt, krop og stil kommer i fokus fordi det snart bliver tid til at vise mere hud og hår. Fokus lander på sundhed og helse og på at holde os stramme, spændstige og adrætte og får nogle kommer det nemmere end andre.

Hvad skal du spise?
Man kan ikke tale om sundhed og helse uden at tale om mad og drikke. Hvad du putter i munden vil altid have en betydning for hvordan du ser ud, og hvor meget du vejer. Træning er vigtigt i forhold til at blive stærkere, få mere markerede muskler og komme i bedre form. Men når vi taler vægt, så er det primært den mad, som du indtager morgen, middag og aften, som har betydning for din vægt.

Den veganske dille bliver større og større
Veganere får mere og mere plads i medierne og det er populært som aldrig før. Det er moderne ikke at spise kød og andre produkter der kommer fra dyr. Det vil sige mælk, ost, yoghurt – tjah, alle mejeriprodukter og al slags kød. Og undersøgelser viser, at det virkelig har en positiv effekt på dit helbred, dit udseende og dit velvære.

Masser af proteiner i grøntsager og frugt
Den old-gamle skrøne går på, at der ikke er lige så mange proteiner i grøntsager, som der er i kød. Det er forkert. Helt forkert. Der er faktisk flere proteiner i grøntsager end der er i kød. Og bonussen ved at spise grøntsager i stedet for kød er at du undgår alt det usunde fedt, der findes i kød. Du undgår hormoner, der findes i kød og du undgår alle de pesticider, som koen, grisen og kyllingen har fået i deres kost. Og vigtigst af alt, så undgår du al den antibiotika, som dyrene er stop-fodret med. Alle disse usunde ting som vi får gennem kød, ødelægger langsomt vores kroppe og giver os livsstils sygdomme som diabetes, åreforkalkninger, nyresvigt, dårligt hjerte og ringe fordøjelse. Hvis du ikke kan overskue selv at dykke ned i hvordan man lever vegansk, kan du passende søge informationer her vegansk proteinpulverog se hvilke kosttilskud, du kan spise for at begynde at vænne din krop til den nye, sunde og livsforlængende kost.

4 Comments on “Forår og sol betyder sundhed og helse

  1. Godt gået Simplebalance.dk
    Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her
    Alma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*