Nemme sunde løsninger med stor effekt

Nemme sunde løsninger med stor effekt

Mange der ønsker at leve sundere begår den klassiske fejl at de lægger alt for hårdt ud. De begynder til fitness 5 gange om ugen og de laver nye sunde ofte kompliceret retter. Det plejer ofte kun at holde et par uger og så falder man tilbage til gamle vaner. Det som har vist sig at have den største effekt er at lave få ændringer ad gangen og når de så er blevet til en ny vane så ændres de næste. Hvis man kan er det en god ide at starte med de nemme som ikke påvirker jeres dagligdag men alligevel har stor effekt. Det kan være noget så enkelt at skifte mælken ud med en med en mindre fedtprocent. Det samme med f.eks. pålægget. Find et alternativ med mere kød og mindre fedt.

Planlæg dine indkøb

Hvis der er noget der kan få det usunde til at falde ned i indkøbsvognen, så er det hvis man går på indkøb når man er småsulten. Derfor køb aldrig ind når du er sulten eller lækkersulten. 

Derudover er det en god ide at købe ind til flere dage, så du ikke skal i supermarkedet i tide og utide. Det mindsker igen muligheden for at de usunde produkter ender i kurven.

Et andet sted hvor vi ofte ender med en usund løsning er, når vi har travlt og ikke har så god tid til at lave et sundt måltid. Derfor er det en god ide at planlægge flere dage frem. Lav en ekstra portion i weekenden, hvor i har tid til at lave mad og spis den i løbet af ugen, hvor i ved at der kommer det til at knibe.

De sunde og lette løsninger

I de senere år er supermarkederne begyndt at lave nye, sunde og lette løsninger som er geniale. Kniber det med tiden, så køb kartofter der er vasket eller salat der er snittet. Hverken kartoflerne eller salaten bliver mindre sunde, men det sparer dig for meget tid i køkkenet som kan betyde forskellen på om i får et sundt måltid eller ender med en pizza eller noget andet usundt. De er muigvis lidt dyrere i indkøb, men stadigvæk langt billigere end fastfood.

Du kan Se mere lige her

7 Comments on “Nemme sunde løsninger med stor effekt

 1. Simplebalance.dk – Konge artikel,
  Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller? 😛
  Fortsat god aften. Aksel B.

 2. Hej med jer,, Simplebalance.dk
  Ift. Nemme sunde løsninger med stor effekt, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. Fortsat god dag

 3. Simplebalance.dk – Hej,
  Har lige læst artiklem om Nemme sunde løsninger med stor effekt, men jeg føler der mangler en afslutning. Kommer i til at følge op på denne? Matheo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*