Brug internettet som træningspartner

Brug internettet som træningspartner

Hvis du har en ønske om at leve sundere skal du ud over at kigge på din kost og hvad du spiser også motionere mere end du gør på nuværende tidspunkt. For nogle fungere det at tage i et fitnesscenter, andre er glade for at løbe eller gå en tur og for andre igen noget helt tredje.

Men hvis du har svært ved at komme ud af døren og hen et andet sted at træne, findes der i dag mange programmer på internettet som man med fordel kan benytte sig af. Internettet er hos langt de fleste i dag så hurtigt, at det ikke er et problem at downloade og streame træningsvideoer. Hvis du er i tvivl, kan du lave en internet hastighedstest og se hvor hurtigt din internet forbindelse er.

Vælg et træningsprogram som passer dig

Hvis du har valgt at blive hjemme og træne, er der et utal af muligheder alt efter hvad du har lyst til. Du kan danse, lave styrketræning eller dyrke yoga. Der er programmer der passer til nye begyndere og til øvede. Det drejer sig blot om at finde det program, som passer en bedst.

Fordelen ved at træne hjemme er også, at det kan gøres når som helst det passer ind i dagens program og der er heller ingen spildtid, fordi der ikke skal køres frem og tilbage. Man kan tage 10 min eller 2 timer, hvis det er det man har lyst til og man kan kombinere de forskellige progammer.

Din kost

Hvis målet er at leve sundere, er det også nødvendigt at se på hvad man spiser og lave ændringer der. Det er en god ide ikke at ændre alt på en gang. Det er næsten umuligt at holde i længden. Start med at lave små ændringer, som er nemme at holde. F.eks. skift din mælk ud til en der er mindre fed. Drop smøret på dit brød og brug de løsninger som supermarkederne har på hylden, der gør det nemmere at spise sundt. En salat bliver f.eks. ikke mindre sund af at den er snittet i et supermarked, men det gør det nemmere og hurtigere for dig at få sat en sund ret på borde,t end hvis du selv skulle stå og lave den hver dag.

4 Comments on “Brug internettet som træningspartner

  1. Simplebalance.dk – Konge artikel,
    Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på. 🙂 Venligste hilsner fra, Liam

  2. Simplebalance.dk Hej, Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 🙂 Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*