Sådan får du hvidere tænder

Sådan får du hvidere tænder

Synes du, at du med alderen har fået misfarvede tænder? De synes måske mere gullige, end de har gjort engang. Det er ikke uvant, det sker for mange, og er desværre naturligt. Misfarvelsen kan bl.a. opstå ved indtagelsen af diverse fødevarer, og især alkohol, kaffe og rygning er skadeligt for tænderne, der ved misfarvningen far gule pigmenter på tænderne. tandblegning aalborg giver dig den bedste forudsætning for at lysne dine tænder på den bedst mulige måde. Se her hvad du skal være obs på. 

Vælg din tandblegning med omhu 

Der findes desværre mange produkter på markedet, der ikke er anbefalesesværdige for dine tænder. Mange kan faktisk være decideret skadelige, og derfor bør du altid vælge en behandler, der har erfaring på området. Lad være med at køb noget, der synes for godt til at være sandt – så er det desværre som ofte for godt til at være sandt. Du bør ligeledes holde dig fra diverse hjemme-blegnings-kits, som har haft en del skandaleomtale i medierne, da det har vist sig skadeligt. Du bør konferere med en tandplejer eller én, der har erfaring på området før du går i gang, ellers kan din emalje desværre blive ødelagt for altid. 

Hvad er det for en type behandling?

Tandblegningen foregår som en kosmetisk behandling, hvor man påfører en gel, der går ind og bearbejder de gule pigmenter, der er ophobet på tandoverfladen. Gel’en går ikke ind og påvirker emaljen, hvilket er essentielt at slå fast, da det er farligt, hvis emaljen bliver brudt. Gel’en aktiveres af et blåt lys, der opløser pigmenterne. Du bør dog sætte dig ind i, hvad du kan forvente inden du får behandlingen, så du ikke bliver skuffet. Du kan som udgangspunkt kun få den farve tænder, som dit udgangspunkt. Det vil sige, at nogle mennesker har en mere gul emalje, og derfor kan de ikke flytte sig ligeså mange farvenuancer som andre. Du vil dog altid kunne opnå hvidere/lysere tænder end dit udgangspunkt. 

Hvor længe holder det?

Holdbarheden er lidt individuel fra kunde til kunde, og det afhænger af, hvad du spiser og drikker efterfølgende. Du bør holde dig så vidt muligt fra kaffe, rødvin eller noget andet, der misfarver tænderne. En tandbledning vil som udgangspunkt holde i omkring seks måneder, hvorefter den begynder at aftage lidt, og efter 2-3 måneder kan man lave en touch up, men der skal gå som minimum to uger mellem hver behandling, hvis man ønsker at ændre farvenuancerne. 

 

1 Comment on “Sådan får du hvidere tænder

  1. kære – Simplebalance.dk Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 😀
    Venligste hilsner fra. Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*