Tag til Randers og spis Takeaway

Tag til Randers og spis Takeaway

Elsker du også lækker mad? Og skal i planlægge en god middag? Så overvej løsninger som Takeaway

Der findes intet bedre end et moderne dinner transportable-koncept, hvor nøje udvalgte råvarer og tilberedningsmetoder danner grundstenene for en umenneskelig god gastronomisk madoplevelse. Denne oplevelse kan i få, og i kan få den ud af huset. Har du haft fødselsdag i en Coronatid og ikke fået fejret det ordentligt, så overvej at holde en ny, med f.eks mad som Tapas Randers og så skal i nok opleve et andet niveau af gourmetoplevelser. 

Nordisk køkken

Det ville være en skam, hvis man ikke udnyttede at bringe kærlighed til det nordiske køkken med f.eks. Helt lokale og friske nye råvarer, som bare kan smages når man tager en bid af maden. Hos Norevent, får i denne oplevelse og i kan få den som Tapas løsning. Her kan i få en god madoplevelse med mad ud af huset, og ikke kun du vil nyde den, det vil de personer du deler tapasen med også! 

Der er gjort ekstra meget ud af de forskellige smagsindtryk i maden og hver servering er planlagt nøje og skræddersyet direkte til menuen. Alt bliver veltilberedt og hygiejnen er helt i top. Det er sådan noget, som bare tæller uendeligt. For det eneste man ønsker på sin fødselsdag, er god mad og hygge med dem som man elsker. Du kan også bestille maden, hvis du bare synes at du og din kæreste skal have en romantisk aften sammen og i gerne vil dele en flaske vin, men ikke selv magter at stå i køkkenet. 

Mulighederne er mange og prisen er lige til at overkomme, faktisk begynder priserne på tapas fra 198 kr. Hvilket jeg personligt selv, synes er en genial pris til en god madoplevelse.  Med Norevents take away koncept skaber de madoplevelser ud over det sædvanlige. Menuerne er helt frisklavet og fra Marts måned er det muligt  at købe vores take away menuer fra torsdag til og med lørdag. 

I påsken kan man købe en helt særlig udgave af den nordiske tapas hvilket gælder fra orsdag den 1. april til og med mandag den 5. april. Det er kun denne menu som tilbyde de dage, men den lover også noget for alle smagssanserne. 

Husk nu, at jeres onlinebestilling skal være lagt senest kl. 11.00 på dagen, hvis I ønsker at hente maden samme dag. Det er en ret vigtig note, da man godt kan være i sidste minut mange gange, men hvis du altså skal nå det, så bestil gerne dagen før. 

Etiket: , , ,

4 Comments on “Tag til Randers og spis Takeaway

  1. Simplebalance.dk Hullehøj,
    Er det bare jeres personlige meninger man kan læse om eller?
    Pft.. Sofia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*