Oplev smukke, fantastiske Sri Lanka

Oplev smukke, fantastiske Sri Lanka

Hvad end du er til bjerge, rismaker, solskin, surf eller afslapning, så er Sri Lanka et suverænt rejsemål, der byder på noget for enhver smag. Sri Lanka er fantastisk både som rejsedestination for par, singler, venner der rejser eller familier med børn. Det er nemt og bekvemt at komme rundt med tuktuk, og der er massevis af smukke oplevelser i vente i det lille øland midt i det Indiske ocean. Øen er beliggende syd for Indien, og er relativt nem at tilgå fra Danmark med en enkelt mellemlanding i eksempelvis Doha. Sri Lanka er et suverænt rejsemål, som du kan besøge på en rejse alene, ligesom du med fordel kan lave en rundrejse enten med stop i Indien eller Doha på vejen. Sri Lanka byder på mange unikke muligheder for at rejse rundt, og landet er naturligvis også oplagt til en rundrejse. Det er kun egne drømme, der sætter grænser for oplevelserne på Sri Lanka.  

 

Tre grunde til at opleve Sri Lanka

  1. Rigt dyreliv 
    Sri Lanka er fantastisk hvis du ønsker at opleve et rigt dyreliv. Du kan opleve et fuldstændig unikt dyreliv på helt nær hold bestående af blandt andet vilde elefanter, leoparder, krokodiller og et væld af eksotiske fugle. Du kan være heldig at opleve det på egen hånd i den fri natur, men du kan naturligvis også tage på arrangerede ture i det fri, der tager dig helt tæt på de mange unikke oplevelser. 
  2. Unik natur
    Ønsker du at opleve noget af verdens mest unikke og forskelligartede natur, er Sri Lanka igen en oplagt mulighed. Er du på jagt efter at se nogle nogle af verden smukkeste sandstrande, kan du gøre det på Sri Lanka. Du kan også bestige bjerge, tage på vandreture eller lære at surfe. Sri Lanka har en unik og ikke mindst smuk natur, der indbyder til en lang række udendørsaktiviteter – naturligvis også fordi vejret indbyder til det. Du bør dog være opmærksom på vejret og hvor på Sri Lanka du rejser, da øen er opdelt i to, når det drejer sig om vejret. Det bør du undersøge, før du planlægger din tur. 
  3. Kulturelle oplevelser
    Du finder også kultur af den helt store kaliber på Sri Lanka. Hvad end du ønsker at opleve af nyt, eksotisk mad, kulturliv eller oplevelser findes på Sri Lanka. Der er spændende historie at opleve med kolonitidsbyer, ældgamle templer og et vanvittigt imødekommende folkefærd. Du vil med det samme føle dig velkommen og hjemme, selvom både kultur, vejr og omgivelser er væsentlig anderledes, end du er vant til fra hjemlige breddegrader. 

Sri Lanka har det hele, hvad end du ønsker at rejse i en længere periode, på egen hånd, med familien eller hvad end, du ønsker. Det er kun dine drømme, der sætter grænser – eller muligheder. 

Etiket: , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*